Tölgy Triplex (3-rétegű) svédpadló

Rusztikus

A rusztikus válogatás mozgásba hozza a teret.
A fa színgazdagsága, rajzolatának váltakozása igazán élettel teli és rusztikus hatást nyújt.

Natúr

Ez a minőségi osztály megőrzi a fa természetes hatását és eredetiségét, mégis a felületkezelésnek köszönhetően a rusztikus stílusnál valamivel nyugodtabb, egységesebb összképet sugároz.

Select

Ez az exkluzív válogatás színbeli és szerkezetbeli gazdagsága a legnemesebb padló jellemzője. A fa mintázatának és színeinek játéka harmóniát és nyugalmat sugároz.

Tölgy Triplex (3-rétegű) svédpadló

Format:
14 × 180 × 1200 – 2400 (2700) mm
14 × 220 × 1800 – 2400 (2700) mm
14 × 240 × 1800 – 2400 (2700) mm

Fapadlók háromrétegű tölgy szerkezetben...
A Triplex padlók különlegessége a 3 rétegű tölgy felépítés, amely nemcsak a legstabilabb szerkezetet jelenti a rétegelt padlók között, hanem a cég filozófiáját is megőrzi: „Original-Massive” 
Kiemelt figyelmet fordítunk az erdők fenntarthatóságára, így már rönkbeszállítóink felé is követelményként támasztjuk a fenntarthatóság fontosságát, az FSC védjegyet.
Innovatív megoldásainknak köszönhetően elértük, hogy a kitermelt tölgyfa legapróbb részét is felhasználjuk a rétegelt padlóink középső és alsó rétegéhez, így biztosítva a 120 év alatt megtermett tölgyfa maximális értékkihozatalát. Szakértő mérnökeink folyamatosan az optimális termelési folyamat elérésére, a trendek és tradíciók figyelembe vételével a termék folyamatos fejlesztésére törekednek.