Tölgy tömörfa táblaparketta

Natúr-Rusztikus Mix

Mozgásba hozza a teret.
A fa szerkezetének, az álgeszt és az ághegyek sokaságának egyedisége lendületet, míg a letisztult színhatások nyugalmat kölcsönöznek otthonában.

Select

Ez az exkluzív válogatás színbeli és szerkezetbeli gazdagsága a legnemesebb padló jellemzője. A fa mintázatának és színeinek játéka harmóniát és nyugalmat sugároz.

Tölgy tömörfa táblaparketta

Format:
14 × 600 × 600 mm
20 × 600 × 600 mm
20 × 980 × 980 mm

A parkettagyártás legmagasabb szintje...
A táblaparketta művészi módon történő összeállítása és a természetes felületnemesítési folyamat nagy szakértelemmel rendelkező mesterembereink gondos keze alatt történik. A komplex munkafolyamatokon végig haladó elemek a legnagyobb odafigyelés mellett készülnek azért, hogy a tökéletesen megformált táblák lefektetett formában lehengerlő élményt nyújtsanak. Több éves tapasztalatunknak és lelkiismeretes kollégáinknak köszönhetően minőségi és egyedi mesterművet kínálunk Önnek, amely nagyon jól beilleszthető a mai modern formák közé. Táblaparkettáink vevőink számára különböző méretekben és mintákban is elérhetők, melyek rendkívül jól kombinálhatók svédpadlóinkkal és halszálkamintás termékeinkkel.