Tölgy tömörfa svédpadló

Rusztikus

A rusztikus válogatás mozgásba hozza a teret.
A fa színgazdagsága, rajzolatának váltakozása igazán élettel teli és rusztikus hatást nyújt.

Natúr

Ez a minőségi osztály megőrzi a fa természetes hatását és eredetiségét, mégis a felületkezelésnek köszönhetően a rusztikus stílusnál valamivel nyugodtabb, egységesebb összképet sugároz.

Select

Ez az exkluzív válogatás színbeli és szerkezetbeli gazdagsága a legnemesebb padló jellemzője. A fa mintázatának és színeinek játéka harmóniát és nyugalmat sugároz.

Tölgy tömörfa svédpadló

Format:
14 × 140 / 160 × 500 – 2300 (2900) mm
20 × 140 / 160 / 180 / 200 / 220 x 500 – 2300 (2900) mm

A magas minőségű Edelholz tömörfa padló alapanyagát az Európa szerte is méltán híres magyar tölgyfa erdők biztosítják, melyek csodálatos, mézhez hasonlítható aranybarnás színe már önmagában is a minőséget hirdeti. Tömörfa padlóink állandó és magas minősége az, amely megkülönböztet és kiemel bennünket versenytársainktól. Előnyünket a rendelkezésre álló hatalmas rönk-és fűrészárukészlet, a gondos és precíz raktározás, a nagy szárítókapacitás egyedileg kifejlesztett szárítási menetrendekkel, a csúcstechnikájú profilozó gépek és a felületek nemesítésén dolgozó egyedi felületkezelő gépek biztosítják.
A tökéletes szárítást a magas rönk és fűrészáru készleteinkkel tudjuk garantálni, majd az ezt követő hosszú klimatizációs időszakban hagyjuk, hogy a fa elérje az egyensúlyi fanedvesség állapotát. A legtökéletesebb tömörfa padló legyártására klimatizált gyártócsarnokaink jelentenek garanciát, hogy Ön is otthonában élvezhesse a magyar tölgyfa erdők nyújtotta nyugalmat és biztonságot.