Tölgy Tömörfa halszálka

Natúr-Rusztikus Mix

Mozgásba hozza a teret.
A fa szerkezetének, az álgeszt és az ághegyek sokaságának egyedisége lendületet, míg a letisztult színhatások nyugalmat kölcsönöznek otthonában.

Select

Ez az exkluzív válogatás színbeli és szerkezetbeli gazdagsága a legnemesebb padló jellemzője. A fa mintázatának és színeinek játéka harmóniát és nyugalmat sugároz.

Tölgy tömörfa halszálka

Format:
14 / 20 × 100 x 600 mm | 14 / 20 × 125 x 750 mm
14 / 20 × 140 x 840 mm | 14 / 20 × 160 x 960 mm

„Hagyományos parketták modern köntösben” A tömör halszálkáink tölgy alapanyagból készülnek, melyek generációkon áthidaló tartósságot és biztonságot nyújtanak családjának. A nem mindennapi méretnek és a fektetési módnak köszönhetően egy régi stílus modern adaptációja elevenedik meg padlóinkon. A tömör halszálkát nem csak nagy presztízzsel rendelkező renoválások során fektetik le, hanem új építésű házakban modern bútorokkal is szívesen kombinálják.
Az Európa szerte is méltán híres magyar tölgyfa csodálatos színét és különleges struktúráját ez a termék különösen jól tükrözi. A padlózat mintája a klasszikus magyar 90°-os és a francia halszálka 45° és 60°-os változatában is kapható, melyhez a tökéletesen illő keretet is biztosítjuk. A keret és a halszálka felületének harmóniája különleges légkört nyújt a térnek.