Rólunk - svédpadló, parketta, asztal gyártás

Cégünkről

100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásunk az Őrség kapujában Zalalövőn helyezkedik el. 6,9 hektáron 190 fő munkavállalóval évente 13.000 m3 csak és kizárólag Magyarországon termelt tölgyfa feldolgozásával 200.000 m2 EDELHOLZ fapadlót gyártunk.

Termékeinket nagyrészt a svájci, ausztriai, németországi és a távol-keleti piacokon értékesítjük. Kiemelten kezeljük a magyar piacot, ahol évről évre egyre több család választja otthonába a biztonságot nyújtó, generációkat áthidaló EDELHOLZ padlóinkat.

Történet

Több mint negyed évszázada annak, hogy az Európában egyedülálló magyar tölgyfakincs életre hívta tradicionális tölgyfa feldolgozó üzemünket. Ma már a 3. generáció dolgozik nap mint nap termékeink fejlesztésén és a cég folyamatos fejlődésén. A szorgos munkának köszönhetően elértük, hogy ma már csak és kizárólag magas minőségű prémium fapadlók gyártásával foglalkozunk.

A magyar tölgy

Nemes és időtálló! Ez a két tulajdonság a kiváló minőségű magyar tölgy ismérve, melyből EDELHOLZ padlóink is készülnek. Gyönyörű világos barna színét és egyedülálló struktúráját a Dunántúl kedvező időjárásának köszönheti! A tölgyfa több mint egy emberöltőt áthidaló története nyugalmat, biztonságot és állandóságot sugároz, melyek mai rohanó világunkban egyre jobban felértékelődnek. Célunk ezen értékek megőrzése és közvetítése vásárlóink számára, hogy generációkon át élvezhessék otthonaikban a padlóink nyújtotta biztonságot és természetességet!

Küldetésünk

Küldetésünk prémium minőségű, természetes fapadló gyártása, mely vásárlóink otthonait generációkon át ékesíti. Célunk a vevői igények teljes mértékű kielégítése, vállalatunk folyamatos fejlődése, bővülése és alkalmazottaink jólétének biztosítása.

Innováció

Tömörfa padlóink állandó és magas minősége az, amely megkülönböztet és kiemel bennünket versenytársainktól. Előnyünket a rendelkezésre álló hatalmas rönk-és fűrészárukészlet, a gondos és precíz raktározás, a nagy szárítókapacitás egyedileg kifejlesztett szárítási menetrendekkel, a csúcstechnikájú profilozó gépek és a felületek nemesítésén dolgozó egyedi felületkezelő gépek biztosítják.
A tökéletes szárítást a magas rönk és fűrészáru készleteinkkel tudjuk garantálni, majd az ezt követő hosszú klimatizációs időszakban hagyjuk, hogy a fa elérje az egyensúlyi fanedvesség állapotát. A legtökéletesebb tömörfa padló legyártására klimatizált gyártócsarnokaink jelentenek garanciát.

Tradíció

Gyártásunkban ötvözzük a modern technológiát mesterembereink több évtizedes tapasztalatával. Ők közvetítik a tradíció és a múlt értékeit. A tölgyfa 120 éves múltja mellett, asztalosaink saját történetei is megelevenednek padlóinkon, ezáltal lesz minden egyes kézzel készült darab egyedi és utánozhatatlan!

Fenntarthatóság

Gyártóként fontos hangsúlyoznunk vevőink számára, hogy az EDELHOLZ padlók gyártása során a környezettudatosság elvét érvényesítjük. Az FSC rendszer bevezetésével csatlakoztunk a nemzetközileg elismert Erdőgondnoksági Tanács által meghatározott legfőbb célhoz, hogy elősegítsük a világon felelős és fenntartható erdőgazdálkodást és erdőművelést. Alapanyagainkat a fenntarthatóságot előtérbe helyező erdőgazdaságoktól szerezzük be, hogy unokáink is megismerhessék az erdők gazdag élővilágát és sajátos, nem mindennapi hangulatát.