ROBUS-T TÖLGYFA ASZTALCSALÁD


Karakteres tömörfa étkezőasztal

A ROBUS-T tömörfa étkezőasztal típus, ahogyan azt már neve is mutatja egy masszív, erőteljes megjelenésű, minden elemében tömör, magyar tölgyfából készült asztalcsalád. Formai kialakítása egyszerű, letisztult, tömegeiből adódóan uralja a teret. Ennek a típusú étkezőasztalnak mind a kialakítása, mind anyaghasználata erőt és megbízhatóságot sugároz magából. Stabilitást hoz a térbe úgy, hogy közben leheletnyi játékossága által bizonyos szemszögből nézve a masszív megjelenéssel ellentétes légies hatást kelt. A nevében található T betű az étkezőasztal hagyományos T formát idéző lábelhelyezésére utal, amely úgy lett kialakítva, hogy a szélektől jóval beljebb eső asztallábak ne zavarják a körülötte helyet foglalókat.
 
 
 

Hova válasszunk ROBUS-T tölgyfaasztalt

A tömörfa asztalok általában már önmagukban, még ha formaviláguk a legegyszerűbb is, rendkívül karakteres megjelenésűek. Mindezt nemes alapanyaguknak, az erezet mintázatának és különleges, természetes felületkezelésüknek köszönhetik. A ROBUS-T tömörfa asztalokat jellemzően olyan karakteres személyiségeknek ajánljuk, akik kedvelik a hagyományos kidolgozási módok társítását a modern design elvárásaival. Elhelyezésüket tekintve, ezeknek az étkezőasztaloknak relatív nagy a térigénye, mely sokkal inkább formai kialakításukból mintsem méretükből következik. Fontos, hogy ha a térben elhelyezve a rövidebbik oldaláról tekintünk erre a tömörfa asztalra, akkor körülötte elegendő légies, szabad teret biztosítsunk számára otthonunkban.
 

A ROBUS-T étkezőasztalok felületkezelései és éleldolgozásai

Ahogy az általunk gyártott étkezőasztalok jelentős részénél, úgy a ROBUS-T családnál is számos felületkezelési és éleldolgozási lehetőséget biztosítunk. Akárcsak a DIVERSO termékeknél, úgy itt is öt különböző árnyalatú, természetes olajos impregnálási módból választhatjuk ki az étkezőasztal és környezete számára a legmegfelelőbbet. Az elérhető színárnyalatok, a natúrtól a fehér olajoson át egészen a wengéig terjednek. Éleldolgozás tekintetében megint csak hasonlít a design asztal családhoz, mivel ez az étkezőasztal is egyaránt rendelhető hántolt és egyenes élekkel. Az éltípusok közti különbségekről átfogóan a „A DIVERSO asztal éleldolgozásairésznél írtunk.
 

Tömörfa étkezőasztal méret variációi

A ROBUS-T család hasonlóan a többi tömörfa étkezőasztalunkhoz, számos méretben és szélességben elérhető. Legkisebb kivitelben 140 cm-es szélességgel érhető el, a legszélesebb kivitel pedig 240 cm-es szélességben rendelhető.
 

ROBUS-T BENCH az étkezőasztal formai párja

A ROBUS-T étkezőasztal-család a kollekcióban egyedülálló módon egy olyan paddal is kiegészült, amely formailag és felületkezelésében is tökéletes társa az asztalnak. Így ha étkezőszékek helyett inkább paddal oldanánk meg az ülőhelyek biztosítását, könnyű dolgunk lesz. A ROBUS-T BENCH ugyanakkor nemcsak étkezőasztalok mellé kiváló választás. Egy letisztult, egyszerű pad akár az előszobába is kerülhet ahol az indulás előtti készülődést segíti. Különösen jó választásnak bizonyul a pad az ülőkékkel szemben, ha reggelente több gyermeket kell útnak indítanunk.