EDELHOLZ TÖMÖR TÖLGYFA PADOK ÉS ÜLŐKÉK


ROBUS-T BENCH tömör tölgyfa pad

A ROBUS-T BENCH egy igazán masszív, megjelenésében is erőt sugárzó padtípus, amely minden részletében tömör, száz százalékban magyar tölgyből készült kivitel. Vonalvezetése egyszerű, letisztult, mégis a hagyományos formákhoz közelít inkább. Megjelenésében domináns, stabilitást hoz a térbe, akár csak az azonos nevű étkezőasztal. Nevét az erőteljes karakterének és a T formájú kialakításának köszönheti, hiszen lábai a pad széléhez képest jóval beljebb helyezkednek el.
 

Milyen asztalokhoz ajánljuk a ROBUS-T BENCH tölgyfa padot

Ahogy már a pad neve is előre vetíti, a ROBUS-T családhoz tartozik így kiváló társa lehet a nevében azonos ROBUS-T tömörfa étkezőasztalnak. Régies, mégis modern formavilágának köszönhetően pedig társítható a klasszikus, vidéki stílusú GRANON asztallal is.
 

LINE tölgyfa pad

A LINE pad egy rendkívül letisztult vonalvezetésű, igazán modern darab. Lábai az ülőfelület két legszélső pontján csatlakoznak a felső laphoz, amely légies és elegáns megjelenést kölcsönöz a pad számára. Filigrán megjelenése ellenére azonban a középen végigfutó merevítőszerkezetnek köszönhetően rendkívül nagy terhelésnek is ellenáll. Kiváló választás lehet a LINE az otthoni tereken túl egy divatos bisztróba vagy öko kávézóba is, hiszen formavilágában hozzá társítható az egyszemélyes QUADRO LINE ülőke is. Ennek köszönhetően azonos stílusvilággal fedhetünk le számos helyigényt egy területen belül.
 

Milyen asztalokhoz ajánljuk a LINE padot

A LINE padot letisztult megjelenésének köszönhetően szinte bármelyik modern formavilágú tömörfa étkezőasztalunkhoz ajánljuk. A legjobb párost azonban a SLIM asztallal vagy a ROBUS-T asztallal alkotja a pad. Bármelyiket is válasszuk, hibáznunk szinte lehetetlen.
 

QUADRO LINE tölgyfa ülőke

A QUADLO LINE ülőke mint ahogy az nevéből is kiderül, a LINE padok testvére. Vonalvezetésük, légiességük és szerkezetük szinte azonos, stílusban is tökéletesen megegyeznek. Az ülőke előnye a padokkal szemben mobilitása és felhasználásának rugalmassága. A lakás bármely pontján bevethetjük, akár az étkezőben vagy az előszobában, de ha kedvünk tartja használhatjuk akár lerakóasztalként is.
 

Milyen asztalokhoz ajánljuk a QUADRO LINE ülőkét

A QUADRO LINE ülőkét, akár csak a LINE padot, szinte bárhova társíthatjuk, de mint a pad esetében, tömörfa asztalaink közül leginkább a ROBUS-T és SLIM étkezőasztalok passzolnak hozzá a leginkább.
 

CLASS tölgyfa pad

A CLASS pad klasszikus vonalvezetésű, magából visszafogott vidékies hangulatot áraszt. ’A’ vonalú, középen merevített lába nyugodt stabilitást áraszt magából, miközben a szerkezet nem nehezíti el megjelenését. Akár csak a GRANON asztal estében, mondhatjuk, hogy valódi archetípusa a padoknak.
 

Milyen asztalokhoz ajánljuk a CLASS padot

A CLASS padot leginkább hagyományos kialakítású asztalokhoz ajánljuk, mint kollekciónkban a GRANON. Ugyanakkor kellemes hangulatot áraszthat egy télikert pihenőjeként is, hiszen egyszerű, természetes megjelenése kiválóan harmonizál egy gazdag, élő növényekkel teli enteriőrrel is. 

EDELHOLZ tölgyfa padok méret és felület választéka

Azért, hogy ügyfeleink a lehető legegyszerűbben találhassák meg a számukra megfelelő pad – étkezőasztal kombinációt, felületkezelési módjainkat kiterjesztettük padjainkra és ülőkéinkre is. Így akárcsak az étkezőasztalok esetében, ötféle felületkezelési móddal választható kollekciónk minden darabja, mely a natúr olajos kezeléstől a fehér olajoson át a wenge színű impregnálásig kiterjed. Mérettartományaikat tekintve a 140 cm-es szélességtől indulnak, és egészen 210 cm-ig rendelhetők. Ez alól csupán a CLASS pad képez kivételt, mivel annak maximális rendelhető szélessége 180 cm.