Tisztítás és ápolás

Tisztítás és ápolás

Az ön EDELHOLZ padlója magas minőségű impregnálóval van védve a szennyeződések és a nedvesség ellen. Azért, hogy ez a védelem hosszú távon is fennmaradjon és Ön éveken át örömét lelje a fában, fontos az alábbi utasítások betartása. Mi megígérjük Önnek, hogy fapadlója hálás lesz az ápolásért, és évről évre egyre szebben fog pompázni otthonában.
 
A finom homok és a por úgy hat a fára, mint a finom csiszolópapír, ezért fontos, hogy óvja padlóját az esetlegesen rákerülő szennyeződésektől. Ezek eltávolításához használjon porszívót vagy puha sörtéjű seprűt. Padlója tisztítását minden esetben száraz tisztítással kezdje!
 
Lehetőség szerint előzze meg, hogy a padlón a sok por és az érdesfelületű anyagok karcolásokat okozzanak. Padlója védelméért tegyen az asztalok és székek lábára gumi vagy filc lábalátétet. Kerülje, hogy akármilyen folyadék, nedvesség a padlóján maradjon, ugyanis ezek is kárt okozhatnak.
 

Az OLI-NATURA fa szappan

Egy olyan kímélő, hatású tisztítószer, amely ideális az összes olajos és wachsos felület rendszeres tisztítására. Használatával a padló könnyen tisztítható anélkül, hogy a felületet különösebben igénybe venné. A fa szappan friss illatot és kellemesen selymes felületet biztosít padlójának, miközben megbízhatóan távolítja el a koszt és egyéb zsíros szennyeződéseket.
 

Az OLI-NATURA ápoló olaj

Egy mélyen ható, gyorsan száradó ápoló olaj a természetes olajjal kezelt padlók első ápolásához és felfrissítéséhez, amely a gyári olajozáson túlmenően plusz védelmet nyújt padlójának. Tisztító és ápoló hatásán túl az olajos felületnek újra intenzív színt és fényt kölcsönöz. A gyárilag olajozott padlók a sarkoknál és fúgáknál plusz nedvességvédő réteggel vannak ellátva. Az OLI-NATURA ápolóolaj az átlátszó szín mellett fehér színben is, míg a frissítéshez fehér és szürke színben is kapható.