Hírek - svédpadló, parketta, asztal

Üzemlátogatás (2017.10.26.)

Örömünkre szolgál, hogy a Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakképző Iskola végzős technikus diákjai ellátogattak a Szalai-Edelholz cégcsoport telephelyére, Zalalövőre.

A tanulók nagy érdeklődéssel fogadták szakembereink beszámolóit a napi teendőkkel kapcsolatban. A leendő szakemberek a rönk beérkezésétől az EDELHOLZ padlók csomagolásáig a teljes gyártási folyamatot megtapasztalhatták testközelből. Arra is lehetőségük nyílt, hogy a nemrég átadott három rétegű svédpadló gyártó robotot és az automata szélezőberendezést is megtekinthessék. Reméljük hasznosan telt a nálunk töltött idő és sok új információval gazdagodott az osztály.

A vizsgamunkák elkészítéséhez sok sikert és eredményes záróvizsgát kívánunk!

Csarnok és faipari technológiai gépi berendezések avatása (2017.09.28.)

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Szalai Fafeldolgozó és Kereskedelmi Kft. -melynek az EDELHOLZ Kft. kapcsolt vállalkozásaként működik- két új csarnokának és faipari technológiai gépi berendezéseinek avatására került sor 2017.09.28-án csütörtökön.

Az avatón Dr. Bitay Márton Örs államtitkár úr a két új csarnok mellett egy automata fűrészáru-szélező gépsort és egy háromrétegű svédpadló gyártó robotot adott át, aki elmondta, hogy Magyarország alapvetően nyersanyagtermelő országként működik. Kiemelten jó példaként említette zalalövői vállalkozásunkat, amely prémium minőségű magyar terméket állít elő a hazai és a világpiac számára. Államtitkár úr beszédében kitért termékeink magas minőségére, amely elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a Miniszterelnökség számára a Budai Várban felújítás alatt álló Karmelita kolostor padlófelújítási munkáit elnyerje.

Ahogy már sokszor említettük fapadlóink csak és kizárólag magyar tölgyből készülnek, mely alapanyag beszerzését és feldolgozását a SZALAI Kft. bonyolítja. Seres Szabolcs a cég ügyvezetője hangsúlyozta, hogy a vállalkozás legjelentősebb beszállítói az állami erdőgazdaságok, akik bár közvetetten de mégis részesei az EDELHOLZ fapadlók sikertörténetének.

Örömünkre szolgál, hogy az avatóünnepségen részt tudott venni a Szalai Fafeldolgozó és Kereskedelmi Kft. cégalapítója Szalai József, aki a napokban ünnepelte 93. születésnapját. Ezúton gratulál neki és további jó egészséget kíván a teljes Szalai-Edelholz cégcsoport!

OTTHONDesign 2017 - Budapest (2017. április 5-9.)

Cégünk idén is részt vett a 2017. április 5-9. között megrendezésre került OTTHONDesign kiállításon Budapesten. Szakértő kollégáink tanácsadással segítették az érdeklődőket a számukra legmegfelelőbb fapadló kiválasztásában. Reméljük, hogy exkluzív termékeinkkel és nem mindennapi standunkkal sikerült inspirálni és lenyűgözni látogatóinkat. Szeretnénk megköszönni kollégáinknak a lélegzetelállító atmoszférát, amelyet standunkon teremtettek.

BAU2017 - München (2017. január 16-21.)

Ebben az évben is lehetőségünk nyílt exkluzív termékeinket nemzetközi szinten is bemutatni. A különböző országokból érkező érdeklődők, mind csodájára jártak a magyar tölgyfából készült padlóinknak.  Köszönjük szépen kollégáinknak, vendégeinknek és látogatóinknak, hogy osztoztak velünk az EDELHOLZ varázsában.